18. oktober 2016

Noget jeg gerne vil vinde hos IKEA

Jeg har lige set en konkurrence for børn som jeg godt selv kunne tænke at vinde.


Kan du huske i gamle dage hvor hovedpræmien, når det rigtig skulle være vildt, var tøm-butikken typen. Jeg er næsten ligeglad hvilken butik det skulle være, det er stadig min drømmepræmie.

Men præmien i denne her konkurrence hos IKEA er godt der oppe af synes jeg. 

Man kan nemlig vinde sit helt eget sovedyr sat i produktion hos IKEA.

Konkurrencen er desværre kun for børn (og børnene må ikke få hjælp) og der er rimelig mange led før man kommer igennem og kan vinde, men en eller anden skal jo vinde...


For at deltage skal man først hente og printe et stykke særligt tegnepapir ud HER.
Så skal man tegne det sovedyr man ønsker sige. Og måske lige have i baghoved at tegningerne vurderes udfra kriterier omkring "nyhedsværdi, unikhed, kommercielt potentiale og muligheden for at bruge tegningen til fremstilling af et tøjdyr".
Til sidst afleveres det fysiske stykke papir i en postkasse i sin lokale IKEA.

For at vinde skal man så først blive udtrykket som en af (et udefineret antal) varehusfinalisterne, som går videre og får mulighed for at blive 1 af de 20 finalister der vælges for Danmark.
Disse danske repræsentanter går videre til den internationale konkurrence, hvor 20 tegninger fra alle de 42 deltagerlande konkurrerer om 10 internationale vinderpladser. 


Disse 10 vindere får lavet 1 sovedyr efter eget design og af disse 10 vælger IKEA et (ubekendt) antal, som de sætter til produktion.

Som sagt der er lagt til en præmien, men jeg gad sgu stadig godt vinde.
Du kan læse mere om konkurrencen HER

Men jeg skal i al fald igang med at overtale nogle børn :-D