30. december 2012

Print din egen Familiekalender

Update dec 2015: er du på udkig efter kalendre til 2016 - så gå til indlægget HER.

Update dec 2014: Nu er 2015 udgaven klar se den HER
Og også den nye børneudgave HER

Update jan 2014: nu er der også en 2014 kalender - lige her

Nu skal i se!
Som sagt i indlægget her har jeg haft svært ved at finde en familiekalender til 2013, som var simpel nok i designet til at vi gad at have den hængende.

Det har jeg så gjort nu - og den er blevet super flot, hvis jeg skal sige det selv!

Så hvorfor ikke dele den med jer. Måske er der andre end mig der er trætte af dem man købe i butikkerne?Du kan downloade kalenderen som pdf-fil fra siden "Egne Materialer" her på bloggen. Hvor den er listet under "Analoge Materialer".
Kalenderen er (ligesom de andre materialer) gratis, men hvis du er glad for kalenderen må du meget gerne donere nogle kr til bloggens opretholdelse.

Når du har hentet kalenderen printer du bare på det papir du ønsker.
Jeg har printet den på A3 papir, da vi somregel skriver rigtig meget på hver dag.

Alle månederne har forskellige farver, men hvis du vil have en endnu simplere kalender, så bare print kalenderen i sort/hvid.

Se kalenderen her

Yderst til venstre er der en kolonne, hvor jeg har skrevet diverse hellige- og andre mærkedage ind. Til dette brugte jeg blandt andet et super smart excel-ark jeg fandt hos BernMartens.dk, som man kan bruge til at udregne hvornår påsken falder i 2017 m m.
I denne kolonne vil jeg også skrive folks fødselsdage ind.
Hvis du synes at du mangler noget at fejre kan du også gå ind på DaysOfTheYear, hver dag er en fest dag et eller andet sted!

Derudover er der 5 lidt større kolonner. Herhjemme få vi hver en kolonne, selvom jeg ved, at vi ikke er særlig gode til at holde vores aftaler i vores tildelte kolonner. I kolonnen yderst til højre skriver vi hvad vi skal spise til aftensmad efterhånden som vi laver vores madplan (hvilket vi forsøger at gøre 1 gang pr uge ca).

 
 

Kalendersiderne har jeg hængt op på køkkenskabet med en clips man sætter fast med dobbelt-klæbende "Command" tape fra 3M. Vi har efterhånden en del ting der er hængt op med disse strips, det fungerer fortræffeligt (men lige nu ser det ud til at de ikke har den type jeg har brugt til kalenderen, man kan dog få dem fra udlandet).

Tæt ved kalenderen har vi en kuglepens-holder fra Ikea som er magnetisk, så har vi altid en tusch, kuglepen eller blyant når vi skal skrive noget ned.
Tit skriver jeg forskellige typer aftaler med forskellige farver, det gør det også lettere at holde styr på aftalerne synes jeg.

Jeg glæder mig til at høre hvad I synes.

Hvis du har nogle ideer til kalenderen til næste år - så skriv en kommentar!
Er der nogle mærke-/helligedage jeg bør have med, vil du have flere/færre kollonner eller har du andre ideer? Så kom med dem.

Du finder første del af dette indlæg - klik her.

Se også indlægget om børnekalendere - klik her