1. januar 2013

Vind en BG flip

I samarbejde med Ko&Ko, har jeg nu kunne lave en giveaway med en super præmie!

Som I så i indlægget "Stofbleer - hvorfor, hvad og hvordan?", brugte vi ikke papirsbleer, men genbrugte moderne stofbleer da Bjørn var lille og gør det også nu med Cleo.

Et af vores yndlings mærker har klart været BumGenius. Vi har været rigtig glade for deres formsyede bambus bleer (fældede næsten en tåre da jeg fandt ud af at de var udgået af produktion) og vi har brugt deres lommebleer utrolig meget, da det var var den ble vi valgte til vuggestue-brug, da Bjørn skulle starte der.BumGenius laver også et All-in-2 blesystem (hvis du ikke forstår de mystiske betegnelser så klik hen og læs indlægget om stofbleer) der hedder BumGenius Flip. Sådan én har Mette hos Ko&Ko være så venlig at sætte på højkant til denne konkurrence.

Bleen består af et beskyttende PUL wrap med plads til et (eller flere) sugende indlæg, der lukkes enten med trykknapper eller velcro. Når man skifter en tisseble behøver man bare skifte indlægget samt måske dup-tørre wrappet.

Det sugende indlæg man putter ned i wrappet findes i 3 versioner:
  1. Organic, hvor indlægget er lavet af økologisk bomuldsjersey, som man kan vaske og bruge igen og igen. 
  2. Staydry, hvor indlægget er lavet microfiber (der tørrer/suger hurtigere), som man kan vaske og bruge igen og igen.
  3. Engangs, hvor indlægget minder om en papirble, lavet af cellulosefluf + stivelsesbaseret lim + ca 3g af de superabsorberende. Disse indlæg smides i skraldespanden efter brug og er fx gode hvis man skal være et sted hvor man ikke har mulighed for at opbevare eller vaske de brugte indlæg, men stadig gerne vil minimere sit skraldeaftryk på planeten.
Jeg har ikke selv prøvet denne ble, men den har været på ønskeslisten længe og jeg er indtilnu aldrig blevet skuffet over BumGenius. Se Mettes video om bleen her:


Den ble du kan vinde i denne konkurrence er udgaven med Velcro i farven Græsgrøn. Du vælge selv om du ønsker Organic eller Starydry. Se bleen her.

Du deltager ved at tilmelde dig Rafflecopter lodtrækningen herunder senest d.19 januar!
OBS: Det første spørgsmål er obligatorisk ( + meget nemt at svare på) og åbner op for mulighed for at få yderligere lodder i trækningen. Så du har endnu større chance for at vinde.
Hvis du ikke ved hvordan du tilmelder dig en Rafflecopter, så se indlægget her.

Og klik endelig forbi Ko&Ko, hvis du er til stofbleer, uldtøj eller kapok dyner ligesom os :-)

a Rafflecopter giveaway