25. april 2014

Vind Hama MAXI

Vi har fået en kasse med HAMA MAXI perler i alle mulige farver.
Det er ikke alle som ved det men de HAMA perler som alle kender fra barndommens perleplader, fås i 3 forskellige størrelser. MIDI er de "normale", MAXI perlerne er større og derfor gode til små fingre og MINI perlerne er bitte små og kan derfor bruges fx til mere detaljerede figurer og smykker. Se hele HAMAs katalog her.

Cleo synes det er rigtig sjovt at lege med perler (og alle mulige andre små dutter for den sagsskyld) og det er jo en aktivitet som er rigtig god for finmotorikken - se også indlægget her.Det det var påsketid, vat det selvfølgelig kyllinger vi gik igang med at lave. Her til højre kan du se hvad det endte med den dag.

Hvis du tænker "den klovn ligner altså ikke den som Cleo startede på herover", så har du helt ret. Efter et stykke tid, hvor hun helst ville sætte perler på pladerne lavede vi nemlig legen lidt om.
I stedet valgte Cleo farver og ledte efter en masse i én bestemt farve i kassen. Mens hun sad og ledte sagde vi: "rød rød røøøøøød rød rød" og talte dem hun fandt frem til.
Når hun fik fat i forkerte farver talte vi om hvilken farve det mon var og at den ikke var fx rød. Det synes hun også var rigtig sjovt.

Da vi havde siddet og lavet MAXI perlerne lidt, ville Bjørn også være med. Først til se store, men senere hentede han sine egne MIDI perler og sad med dem på den anden side af bordet.

Se også indlægget om hvordan vi leger med hans alfabet perleplade til MIDI perlerne. Lige her og her.

Jeg har være så heldig at få lov til at udlove en pakke med MAXI perler, som den lilla du ser øverst i dette indlæg.

Her er en lille video af Cleo lige da vi har pakket kassen ud :-)Deltag i lodtrækningen via Rafflecopteren herunder senest mandag d.5/5 kl.12.00.


a Rafflecopter giveaway