13. september 2014

Få en email når der er beskeder til dig på forældreintra

Jeg synes, at jeg hørte at skolerne forældreintranet, ville være et helt nyt system dette skoleår, men det er det i al fald ikke på vores skole.

Personligt synes jeg det er meget rodet at finde rundt i forældreintra, så det er ikke et sted jeg glæder mig til at gå ind og finde ting.

Ikke desto mindre er det på forældreintra, at man finder en masse essentiel information og beskeder, både fra lærerene og fra andre forældre.

Så uanset hvad man synes om systemet er det altså nødvendigt at følge med på forældreintra når man har skolebørn.

Der er en ting som gør dette meget nemmere!

Det er nemlig muligt at slå adviseringer til i forældreintra. 
Når adviseringerne er slået til får du en email til din helt normale email-adresse hver dag, hvis der er kommet en ny besked til dig på forældreintra.
På den måde behøver jeg aldrig gå ind på forældreintra for at tjekke om jeg der er noget jeg ikke har set og jeg er samtidig sikker på ikke at gå glip af noget jeg burde have set.

Det er meget nemt at slå til, og du kan se hvordan i videoen herunder.


Ser dit forældreintra anderledes ud så prøv at se om du evt kan finde noget der hedder "indstillinger" eller ligenende et andet sted. Og hvis det ikke lykkes, så ring evt til dit barn's skolen's sekretær og hør om det ikke er muligt og hvordan man gør.