12. december 2015

Fra mig til mig
- igen i år

Dette indlæg er en lille update...

Måske kan du huske at jeg sidste jul købte en julegave til mig selv, som var faglig relevant ;)
Se indlægget HER om SpeechPathology.com.

Da jeg købte det var jeg i tvivl om hvor meget jeg ville få det brugt og om hvormange ting der egentlig var at høre. Nu har jeg jo efterhånden haft det i et år. Og lad mig sige det på denne her måde; Jeg køber et års abonnement i julegave til mig selv igen i år!

De materialer jeg bruger til et af mine 5min-kids-børn

Jeg har nemlig fået hørt overraskende meget og er slet ikke løbet tør for præsentationer, som jeg synes lyder spændende eller interessante. Der er nemlig mange om ting jeg ikke ved særlig meget om eller fra vikler der er nye. Selv de præsentationer, hvor jeg måske ikke lærer vildt meget nyt, har jeg alligevel fået en masse ud af, da de virkelig sætter gang i tankerne og overvejelser over hvad man gør, ikke gør, kunne gøre, måske burde gøre og er glad for man ikke gør.

Det måde det har fungeret allerbedst er ved at jeg har hentet audio-versioner ned på min telefon og så hørt dem via bluetooth når jeg har kørt i bil til og fra arbejde.
Nogle gange er der noget som er svært at forstå uden billeder og så har jeg efterfølgende set video præsentationen. Og jeg har gjort det sammen når jeg har hørt noget jeg synes var særlig godt.http://www.speechpathology.com/memberships/invite/1071664


Hvis du også er blevet fristet af et abonnement på SpeechPathology.com, så må du meget gerne købe via linket HER - så får jeg nemlig rabat.