27. september 2016

Dragehop

Du har måske set mit materiale Monsterhop, hvor man hopper med monstre mens man siger lyde indtil monstrene når hen i vandet. Hvis ikke - så klik lige her!

Jeg har fornylig lavet et materiale der minder lidt om Monsterhop, til nogle piger der havde brug for en aktivitet, hvor de skulle gentage det samme ord flere på hinanden følgende gange. Det hedder Dragehop og du kan hente det gratis lige her.

Det gælder om at kommer i sikkerhed for dragerne henne på slottet. For at kunne hoppe over hver drage, skal man sige dragens trylleord. Et kort eller billede af det som skal trænes lægger man i tylleordsfeltet, ved den store drage.

Materialet er forholdsvis stort, da det er lavet til at bruge forskellige legetøjs figurer (disney prinsesser, bamser, dukker) til at hoppe med. Man klipper over ved den stiplede linie og lægge dem i forlængelse af hinanden og på den måde få en bare der er så lang som man har brug for. Og giver det antal gentagelser som man ønsker.

I videoen herunder kan du se Cleo der lige (tvinges) til at prøve spillet af inden jeg tager det med på arbejde - med en forhåndenværende pokemon.


Du kan hente dragehop lige her helt gratis :-)