3. april 2017

And eller kanin - inkl. giveaway

Jeg har laget et par nye bøger på mine YouTube-playlister:

og 

En af dem er den rigtig sjove "Se den..." af  Amy Krouse Rosenthal og . Hvor 2 personer diskuterer om det de kigger på er en and eller en kanin. Undervejs finder de på en masse argumenter uden at blive enige. Man skulle tro det var lige til at se, men det er det ikke for dyret er den slags optisk illusion hvor den samme illustration på én gang ligner 2 forskellige ting. Lige HER er nogle af de rigtig klassiske og DENNE her er måske en moderne version.


Denne slags billeder er sjove at kigge på med børn fordi de kan lede til diskussion om noget konkret, men samtidig abstrakt fordi samtalen bliver om hvad man tænker og hvorfor. Ikke mindst; en diskussion hvor den voksne ikke har eneret på det "korrekte" svar og derfor også en mere ærlig diskussion end typisk.

Bogen fra 2009 er desværre udslogt fra forlaget nu, men man kan jo altid bestille den på biblioteket, hvis det er. Og så spiller Anemoneteateret i indre København lige nu børneforestillingen: "Hvem bestemmer - om forskellighed og venskab" der også tager udgangspunkt i det her med om 2 forskellige meninger godt kan være sande uden at blive enige? Hvem er det som bestemmer hvad vi skal lege? hvad der er pænt eller grimt? Om noget er rigtigt eller forket? Forestillingen kører indtil 23/4-17, flere gange dagligt og mig og Cleo har købt billetter til at se den i påskeferien


Teater Hund som har lavt forestillingen har også sørget for lidt inspirationsmateriale til de 3-6 årige (HER) og undervisningsmateriale til 0.2.klasse (HER), som kan bruges i forlængelse af forestillingen.

Og husk hvis du i løbet af 1 år ser minimum 3 forskellige forestillinger (børn, voksen, ung, teater, dans mm), så kan du få rigtig stor rabat, hvis du køber på samme log-in - se mere HER. Når du først har kvalificeret dig til rabatten får du den automatisk resten af året.


Men hvis du føler dig heldig kan du også være med i lodtrækningen omkring hele 4 billetter til forestillingen en valgfri dag (hvor der er plads, aftales direkte med søde May Britt fra Anemoneteateret). Så hele familien kan komme afsted eller du kan tage afsted med et par børn fra børnehaven der trænger til en teatertur. Anemoneteateret ligger lige bag ved Kultorvet, så selv små ben kan gå fra Nørreport. Man kan købe lidt godt i deres lille cafe og der ligger en legeplads lige udenfor døren, hvis der skal brændes lidt energi af bagefter.

Du deltager ved at skrive en kommentar til billede på Facebook LIGE HER eller Instagram LIGE HER. Hvor du helt ærligt fortæller hvad du så allerførst da du så billederne herover.

Jeg trækker lod allerede på fredag d.7/4 kl.12. Så skynd dig at være med!