2. januar 2021

2021 Børnekalender og Familiekalender

2021's første dag har jeg brugt på at få lavet min børne- og familiekalender færdig.

 

Det var egentlig min plan at 2020 skulle være det sidste år jeg lavede kalendere til.
Men der er så mange der har skrevet så sødt og spurgt, hvornår de nye kalendere kom, så jeg blev nød til at lave dem til jer.

Jeg har også fået rigtig mange fine fortællinger om hvordan i bruger kalenderne og et par billede:


Jeg bruger selv stadig børnekalenderen i sommerferien, men nu med covid-nedlukninger og halløj, kan det måske være at vi får brug for den lidt mere til at give lidt visuel struktur over større tidsafstande. 

Der er et par små ting der har ændret sig:

  • Jeg kommer ikke længere til at lave en specifik sommerferie-kalender, så du må nøjes med at printe juni+juli+august af den normale børnekalender.
  • Indtil nu har der været 1 version med 5 kolonner og 1 med 6 kolonner. Fra nu af vil der kun være 1 version af familiekalenderen. Tilgengæld kan den bruges uanset hvor mange familiemedlemmer man har eller kolonner man har brug for. For der er nemlig ingen predefinerede kolonner, man tegner dem selv ind.
  • Skrifttypen på overskriften har jeg opdateret lidt, men farverne er for nu de samme som i er vant til. Fra næste år kommer jeg nok til at lave lidt variation i farverne - så skriv til mig hvis du har nogle ønsker.

Kalenderen er stadig gratis.
Tidligere var dette på betingelse af at man gik med til at komme på min maillingliste til mit nyhedsbrev (du kan melde dig fra når du modtager det første nyhedsbrev, hvis du ønsker). 

Men der er noget andet jeg rigtig gerne vil bede jer der hente kalenderen om at gøre...
Det er at gå ind på min YouTube kanal og abonner på kanalen. Du finde den HER og hvis du ikke ved hvordan du subscriber/abonnerer så se instruktionen HER.

Kalenderne finder du her:

 God fornøjelse og 1000 tak for hjælpen!