1. januar 2022

2022 Familiekalender og Børnekalender

Glædeligt nytår alle sammen!

Findes der nogen bedre måde at starte året på end ved at skabe sig lidt overblik?
(spoiler alert: svaret er Nej)

Jeg har været lidt bagud i forhold til min (egen indre) plan for hvornår kalenderen skulle være klar. Men jeg tænker at de fleste andre nok alligevel har haft diverse Covid relaterede benspænd denne jul, så det går nok. Og nu er den klar!

Det er gratis at downloade begge mine kalendere fra min butik, men i bytte ville det være så dejligt, hvis du ville gå ind og abonnere på min YouTube kanal HER
(eller HER hvis du allerede er logget ind på YouTube og gerne vil gøre det endnu nemmere).
Her i 2022 vil jeg nemlig rigtig gerne runde 500 subscribers <3

Du finder Børnekalenderen for 2022, som lægger op til at man tegner det man skal lave i de store felter, lige HER og Familiekalendren for 2022, hvor du kan tegne dine egne streger, så du få det antal kolonner du har brug for, lige HER.

Håber I hver især får et fantastisk 2022.