21. januar 2014

HanHunBarn Giveaway

Sarah, som jeg i tidernes morgen har gået i folkeskole med, har sammen med sin mand webshoppen HanHunBarn. I deres butik (med den imponerende Trustpilot rating) kan du finde alle mulige forskellige gaveideer til både... ja... Han, hun og barn.
Og så er der altid gratis fragt, hvilket jo er noget jeg elsker. Det føles bare billigere meget :-)

Nu får du chancen for at vinde en af deres fine graverede nøgleringe. Hvad graveringen skal være bestemmer du helt selv!


Nøgleringene fås i både guld og sølv og i mange forskellige former. Se dem alle lige her.

På den ene side af nøgleringen graveres et foto du vælger. Det kan være dit barn, din kæreste, din hund, din talepædagog eller måske en simpel tegning dit barn har lavet? Husk at graveringerne bliver bedst, hvis fotoet er ensartet belyst.
På den anden side af nøgleringen kan du få en kort tekst efter eget valg.


Hvis det var mig så tror jeg at jeg ville vælge min yndlingsfarve: guld. Og nok den runde, da den form vil passe godt til mine børns runde kinder. Eller måske den aflange, så ville begge børn kunne være på den samme nøglering - måske endda hele familien.

Deltag i lodtrækningen via Rafflecopteren herunder senest fredag d.14/2.
Hvis du ikke ved hvordan man tilmelder sig i en Rafflecopter, så se indlægget her.

a Rafflecopter giveaway