23. juli 2014

Ny emne etiket: Især for prof

Det er ikke sikkert du har lagt mærke til det, men der er kommet en ny emne etiket, som jeg er begyndt at bruge til nogle af mine indlæg:


Det er ikke sikkert at du overhoved ved hvad emne etiketter er, men det kan jeg så lige fortælle samtidig :-)

Alle mine indlæg har tilknyttet forskellige emne etiketter eller såkaldte tags.
Disse tags gør det lettere for dig at finde frem til de indlæg som handle om bestemte emner.

For eksempel er alle de indlæg der på en eller anden måde handler om mad tagget med "Mad" og indlæg hvor vi er et sted henne er tagget med "Udflugter".
Ude i sidebaren kan du finde min emne-sky, hvis du scroller lidt ned af.
Den ser ud som her til højre...............

Jo større bogstaver emnet står med, jo flere indlæg med dette emne har jeg skrevet. Hvis du klikker på et emne vil du komme til en side hvor du ser alle indlæg med dette emne, i forlængelse af hinanden.

Under hvert indlæg kan du også se hvilke emner jeg har valgt at tagge indlægget med. Hvis du klikker på emneordet her, vil du også komme til en side hvor du ser alle indlæg med dette emne, i forlængelse af hinanden.

Det nye emne etiket; Især for prof. vil jeg bruge til de indlæg der handler om forskning, materialer eller anden audiologopædisk relevant information.

Det er ikke fordi 'ikke professionelle', ikke må læse med eller ex benytte mine materialer, det er mere for at signalere at der i disse indlæg måske vil være noget viden jeg går ud fra læseren allerede har og derfor ex nogle ord og koncepter som jeg ikke forklarer fuldt.