10. december 2014

Hemmelig hemmelig
(nogle af mine børns julegaver bliver afsløret i dette indlæg)

Julen kommer nærmere!
Langt de fleste gaver køber jeg online, især nu hvor jeg er hjemme på barsel og kan tage imod når posten kommer (hader at skulle på posthuset lige så meget som at skulle gå i fysiske butikker :-P)

Jeg er langt fra færdig, men tænkte at jeg lige ville vise lidt af det jeg har købt til børnene.

Hvis du vil købe noget i nogle af de samme butikker som mig, så gør det meget gerne via links'ne i teksten, så får jeg nemlig en lille kommision uden det koster dig noget som helst ekstra.

Til Cleo

Hos Filabel.dk har vi købt de sødeste badeble til Cleo.

Vi har brugt imse vimse badebleer til alle vores børn og jeg synes klart det er de bedste badebleer! De holder sig pæne længe på trods af saltvand og klor, er nemme at få på, har god pasform der slutter tæt (har prøvet 2 gange at der er blevet lavet lort i dem uden det er sluppet ud), de ligner bare badebukser og fås i søde print.

Nu da jeg alligevel købte til Cleo, købte jeg også et par nye til baby Franka,i den aller mindste størrelse. Valgte jeg dette mere cool print med sorte firben.

Da der var 25% på alt i Toys R Us forleden uge købte vi også et Doktor McStuffins Operation spil til hende.
Der er ikke 25% mere, men tilgengæld har Toys R Us fri fragt indtil d.20 december.

Til Franka


http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=19240&bannerid=31345&htmlurl=http://www.babytorvet.dk/shop/flexi-bath-172c1.html
Til Franka har jeg bestilt et Flexi bath badekar. Hun kommer også til at få sin julegave med det samme. Så alle børnene har hver deres badekar, tænker det vil være hyggeligt at de kan være i bad på én gang.

Badekaret er super smart, fordi det kan foldes sammen, så det fylder minimalt når det ikke er i brug og det kan blandt andet købes hos Babygear.dk og Babytorvet.dk


En anden ting vi elsker til Franka og Cleo er uld/silke bodystockings med lange ærmer.
http://www.amazon.de/gp/product/B0081HE2U8/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B0081HE2U8&linkCode=as2&tag=minkusinmar0f-21&linkId=2OGJQ5YJEYIFOBP5Uld/silke kombinationen er både super åndbart, holder dig varm når det er koldt og koldt når det er varmt, kan opsuge sin egen vægt i væske mange gange og føles derfor tørt og er samtidig dejlig blødt og ikke kradsende.

Vi køber dem typisk via tysk amazon, hvor man kan få de søde stribede fra Cosilana rigtig billigt og i mange farver - lige her.
Lignende kan også fås i danmark, men ikke helt samme design eller priser. Eksempelvis her hos RenLeg.dk
.

Til Bjørn

Hos Coolstuff.dk har vi købt denne kæmpe Jelly Belly gaveæske med 50 forskellige smage til Bjørn.

Da Adam var ude og rejse for et stykke tid siden købte han en lille æske med Jelly Beans med 10 forskellige smage til Bjørn. Og dem var han helt vild med og derfor meget lang tid om at spise. I det hele taget er han jo glad for alt hvad der kommer i forskellige udgaver, smage og farver, så man kan sortere og sammenligne. Samtidig er han jo også bare glad for slik. Så vi regner med at denne her kæmpe Jelly Belly æske, kommer til at være en stor success.
Jeg var selv lidt overrasket/imponeret over HVOR vild den så ud, da den kom med posten!

Vi har faktisk også købt en Frozzypack madkasse med indbygget køleelement til ham, men den har han fået med det samme.

Til nogle andre...

Coolstuff.dk har forresten en masse sjove ting og sager, som jeg i al fald blir fristet af og til nogle priser hvor man ikke er bange for at være lidt fjollet. Hvad med for eksempel:
Et fugle fodderbræt til at sætte på vinduet, en candyfloss maskine det har jeg i al fald aldrig set før og så til kun 219 kr, den super fine LEGO-mand drikkedunk til kun 79 kr eller denne smarte lås og beskyttelses i ét til din cykelhjelm.

Du kan også købe Makey-Makey sættet, som gør du kan styre din computer med hvadsomhelst og som jeg har ønsket mig (lidt til Bjørn, lidt til mig selv...) i et par år.
Og se lige hvor cute er børnehuen med indbygget fuldskæg ligesom dem der cirkulerede big time på Etsy for nogle år siden er.


Og den perfekte mandelgave eller pakkelegs gave til veninde julefrokosten må da klart være p-mate, som gør det nemmere for kvinder at stå op og tisse.

Vi overvejede også denne her Minecraft fakkel lygte til Bjørn, men synes den var lidt for dyr.

Denne her dobbelte usb oplader til bilen har jeg allerede putte på min egen ønskeseddel.
Og så er der dem her, som jeg overvejer at købe til min mor i julegave (mor hvis du læse dette må du ikke klikke på linket!).

Til sommer skal jeg klart købe sådan en lysende taburet her. til den altan vi kommer til at få opsat.