25. marts 2016

Instagram 500

Ovre på Instagram er der sket 2 ting:

1. Jeg har simpelthen rundet 500 følgere
2. Jeg er blevet ret vild med mediet

Så hvis du ikke allerede er på Instagram, kan jeg kun anbefale at du kommer det. Et billede siger mere end 1000 ord, som man siger og derfor fungerer Instagram altså bare rigtig godt og hurtigt til at dele hverdagen.

Og hvis du er på Instagram i forvejen, så kan jeg kun anbefale at du følger mig på: MinKusineMaria.dk.

De billeder jeg deler er blevet en blanding af især billeder fra dagligdagen som børnelogopæd.
Så der er masser af billeder af materialer, sjove og for andre logopæder genkendelige situationer, men jeg har også mange billeder af sprogstimulerende aktiviteter vi laver derhjemme eller gode ideer jeg falder over, samt genkendelige situationer for alle der omgås børn til daglig.

Generelt minder indholdet på Instagram meget om det jeg har her på bloggen, men der er mange ting jeg kun poster på Instagram, simpelthen bare fordi jeg ofte ikke lige kan finde tiden til at skrive et blogindlæg - men jo altid lige kan nå at tage et billede og poste det på Instagram.
 
Samtidig synes jeg det er et super sted at få ny inspiration både via hashtags eller via dem jeg følger.

Lige da jeg begyndte at bruge Instagram, skrev jeg indlægget "MinKusineMaria på Instagram" og rækken af hashtags, som jeg især bruger og gerne ville have endnu flere med på er blevet lidt længere: #logopædi #børnesprog #logopædliv #børnelogopædi #børnelogopæd #talepædagog #sprogstimulering #intervention #ordforråd #fonologi

Privat bruger jeg også Instagram en del og i indlægget "5 på Instagram der får mig til at smile" kan se se nogle af de underholdende kontoer jeg kan anbefale af følge.

Herunder er nogle eksempler på indhold fra Instagram - der er både billeder og video...


En video slået op af @minkusinemaria.dk denEt billede slået op af @minkusinemaria.dk den