28. august 2016

Skoleåret 16/17

Så er skoleåret i gang.
For nogle år siden betød dette faktum intet for mig, sådan overhoved. Jeg havde små børn og arbejde i det private, så ingen skolebørn eller faste ferieperioder. Men efterhånden har jeg fået et forhold til sommerferien og skoleåret ikke mindst. Så meget at jeg i maj måned godt kan finde på at sige "til næste år" om noget der skal ske i september.

Vores skoleår er startet godt. Bjørn har glædet sig til 3.kl hvor de skal have historie som nyt fag. De 2 små er glade i deres børnehave og vuggestue. Og jeg er fra dette skoleår gået ned i tid, hvilket vi alle sammen har glædet os til.

I første omgang skal jeg bruge den ekstra tid på at køre mindre i bil til og fra arbejde (så nu skal jeg finde et andet tidspunkt at høre alle de podcasts og speechpathology.com oplæg jeg har vænnet mig til at høre i bilen), hente børn i et roligere tempo (hvor man måske endda kan nå at stoppe på legepladsen på vej hjem), sidde ned på et tidspunkt for det ikke er for at spise (fornylig kom jeg til at tænke på jeg ikke kunne huske hvornår jeg sidst havde siddet ned hvis det ikke var for at spise eller arbejde ved en computer). Men på sigt håber jeg også at jeg får lidt mere tid til at blogge, lave materialer og holde oplæg m m... 

Så stay tuned...

Og husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er tilmeldt - lige her.

Til sidst en lille ting til alle jer der også arbejder med børn.
Se lige en cool lærer i videoen herunder.
I dette nye skoleår vil jeg være mere cool...