17. august 2016

Popsocket (inkl konkurrence)

Vi afventer koncentreret om den pokemon blev fanget eller ej!
OBS - jeg er stadig helt vild med selve min popsocket :-) Men det ser ud til at deres levering ikke er helt til at regne med mere :-(
så bestil evt fra amazon.co.uk

Noget der er praktisk og smart... Åh, det er nærmest ikke noget i verden jeg elsker mere (se fx lige min "thanks I needed that" pinterest board HER).

Fornylig opdagede jeg Popsockets, da en ven havde en på sin telefon.

Jeg bestilte straks en for at prøve dem af (ja det er måske det jeg elsker næst mest i verden; at prøve noget nyt) og jeg er blevet rigtig glad for den.
Så jeg er så glad for, at jeg har fået lov til at udlove hele 3 Popsockets i en giveaway her på bloggen.

En Popsocket er en lille rund dims du sætter bag på din telefon.

Den sidder (virkelig overraskende godt) fast med en slags klister-sugekop. Lidt ligesom de der uniset-ark man legede med i gamle dage, så man kan tage den af og på (og ikke mindst rykke den, hvis man ikke rammer det helt rigtige sted første gang eller bare vil prøve en anden position) og den ødelægger ikke telefonens bagside. 

Den runde dims har nærmest en lille bitte teleskopstang, så du kan hive ud i 2 forskellige dybder.  Og så kan den vinkles rundt i alle retninger og holde sin plads afhængig af vægten der er på.
Det er vist liiidt svært at forklare. Se heller videoen herunder:


Popsocket'en gør det nemmere at holde din telefon når du laver forskellige ting. Især større telefoner kan være lidt svære at holde samtidig med man fx sms, det hjælpe popsocket til, fordi man ikke behøver at kunne nå kanterne af telefonen for at kunne holde fast på den.

Jeg er mindre bange for at tabe min telefon og samtidig bruger jeg færre kræfter på holde telefonen. Især når man ofte laver andre ting mens man har sin telefon i hånden.

Den har også bare været super god når mig og Bjørn har spillet PokemonGo (se indlægget her). Når man skal gå langt behøver man jo ikke gå med næsen helt nede i telefonen - hvilket også kan være ganske farligt. Med Popsocket på min telefon, har det været meget nemmere at tage armen ned langs siden og gå med telefonen på hoved i hånden ned langs siden (se billederne af Bjørn herunder), da man nemt holder fast og ikke skal skifte håndstilling når man tager telefonen op igen. Dette er også smart fordi man så kan sætter spillet på 'Battery save', hvilket betyder at skærmen i sort (og sparer batteri), hvis man holder telefonen på hoved. Og mere batteri er noget man virkelig har brug for når man spiller PokmemonGo, det er nemlig en batterisluger af rang!


Når det er Bjørn, der går med telefonen, kan han også nemmere holde fast på den. Han har jo en lille hånd som faktisk har svært ved at holde godt fast på en så stor firkant og før havde han en tendens til også at holde for løst på den, så mor hele tiden skulle sige "pas nu på", "hold nu ordentligt fast" osv - hvilket er rimelig irriterende for begge parter. Det har vi helt klart skruet ned for nu og han har ikke tabt den.

Popsocket fungerer også som en lille bitte telefon stander. Afhængig af placeringen og antallet, se herunder.


Og høretelefonerne kan også godt sættes rundt om en enkelt popsocket, det er måske bare ikke super sundt for ledningen.

En anden godt ting er at der findes rigtig mange forskellige designs, så der burde være noget for alle. Se dem alle HER.

Som nogen ved, er jeg jo lidt en sucker for regnbuefaret (hvis du ikke kan vælge farve, så vælg dem alle), så derfor er mine yndlings nok:
Ceiling
Blue Nebula
Men jeg endte med at vælge et design der passede lidt bedre til min gule telefon.
Jeg var dog fristet af de mere neutrale herunder, som jeg også synes er rigtig fine.
Sort
Brushed Copper
Jeg har også købt en PopClip, som jeg bruger som holder til mobilen i bilen. Den fylder ikke særlig meget og pga selve Popsocketen kan jeg vinkle mobilen så den sidder godt når jeg fx bruger den med googlemaps som gps.
http://popsockets.dk/products/popclip


Lyder det som noget for dig?
De koster kun 99 kr og der er fri fragt hvis du køber for over 169 kr, hvis du bare må prøve en nu ligesom mig.

Men du har også mulighed for at vinde én valgfri Popsocket (skal dog være på lager ved afsendingstidspunktet). Du kan se alle de forskellige designs her.
Og du deltager via Rafflecopteren herunder senest søndag d.28/8-2016.

Husk jo flere lodder jo større chance!

Held og lykke

a Rafflecopter giveaway