22. november 2016

Nyt legetøj til mor

Jeg har fået en ny gadget - yay!!!

En Apple pencil til min iPad pro - og den er simpelthen skøn.

Bjørns tegning

Du kan læse mere om apple pencil HER, hvis du ikke kender til den i forvejen. Men det er bare en "stylus" produceret af Appel, som man kan bruge til at tegne og skrive med på iPaddens touch-skærm, i stedet for sin finger.

Det er meget nemmere at styre pennen end fingeren. Så man kan tegne meget mere præcist. Derudover er der nogle funktioner med Apple pencil (afhængig af appen man bruger den sammen med), som gør det at det virker mere som når man tegner rigtigt i hånden på papir. Skærmens trykfølsomhed udnyttes, så man får forskellig farveintensitet afhængig af hvor hårdt man trykker og man kan vinkle den, så man tegner forskellige tykkelser.

Og det fungerer bare rigtig godt, parring, opladning, respons, præcision osv, så man får lyst til at sidde og tegne og lege.

Cleos tegning
Herover kan du se de 2 tegninger som Bjørn og Cleo lavede da de lige skulle prøve den for første gang. Jeg glæder mig til at få leget noget mere!

Men hvad skal jeg tegne?
Nogle forslag?Image result for apple pencil
Børnene har tegnet tegningerne herover med appen Tayasui Sketches Pro, som lige nu er ugens app i AppStore og derfor er gratis (normalpris 39 kr). Hvis du vil se lidt om hvordan denne app virker så er der en video HER.

Jeg synes den har et fint visuelt udtryk, samtidig med at den har mange muligheder for forskellige pensler og værktøjer

400x400bb
Tayasui
Sketch Club
mzl.dfkycfut.png
Paper 53

Andre af mine yndlings tegne apps er Sketch Club (25 kr) og Paper 53 (gratis).

Du kan se flere apps til kreative aktiviteter på min anbefalede app liste HER.


Nu skal jeg bare i gang med at finde en god Apple pencil holder - man skal jo ikke gå ned på udstyr :-P