18. februar 2017

Neglelak der holder

Lidt et andet emne end jeg plejer at skrive om, men har lige fundet noget der virker så godt at jeg bliver nød til lige at fortælle om det.

Da jeg fornylig var i New York købte jeg nogle af Essie's nye gel lignende neglelakker - gel couture.
I US er den slags ting noget billigere, så det er lidt mere oplagt at prøve noget nyt. Og det var helt klart satset værd.Jeg går ikke super meget med neglelak. Det tager for langt tid at tage på (hvor man næsten ikke kan lave noget andet samtidig, og er der noget jeg hader mere...?) og så holder det sig for det meste kun rigtig pænt 1-2 dage, fordi jeg bruger mine hænder så meget. Jeg har prøvet at få lagt gel neglelak og der er også flere forskellige systemer man kan købe til hjemmebrug ret billigt. Det holder rigtig godt, men det er nærmest umuligt at tage ordentligt af selv uden at beskadige neglene og det med at gå et sted hen og få det fjernet kommer ikke til at ske for mig (både pga tid og pris).

Essie's nye serie består af en farvet lak og så en særlig top coat man tager på bagefter. Man skal ikke bruge UV lys til at hærde og derfor er det jo heller ikke rigtig gel lak. Men det har altså imponerende godt OG den kan tages af helt normalt, med normal neglelakfjerner.

Den jeg har på her er 'Spiked with style'.
På billede her kan du se hvordan lakken ser ud i dag.

Det er over en uge siden at jeg har taget den på og det er kun spidserne der er begyndt at blive lidt tilbagetrukne. Men det er ingenting i forhold til hvordan det ville være med normal neglelak. Og at jeg i ugens løb har haft hænderne begravet i LEGO klodser til den store guldmedalje (i Lego World), været i bad, pakket ting ud og ind, samlet 2 reoler og bare generelt levet uden hensyntagen til neglene.

Når jeg har haft disse lakker på er der også en flere der har bemærket, hvor skindende min neglelak var og spurgt til hvilken lak det var.
Hvilket billede her faktisk ikke gengiver super godt.

Jeg kan se man de har et lille bitte udvalg i Magasin, mange hos Matas og det fulde udvalg hos Nicehair (til ca halv pris).
Så jeg tror jeg skal have nogle flere når jeg begynder at blive træt af de 2 farver jeg har købt.

Før har min foretrukne neglelak nok været Sally Hansens Insta-dri, fordi den virkelig er hurtigere at tage på og tørre overraskende hurtigt, sådan helt ikke bare overfladen.

Indenunder farvet lak bruger jeg altid et lag af et eller andet så neglen ikke tager farve af lakken og i perioder Heromes negle hærdner 110 kr. I samme mærke har jeg overvejet at prøve deres Nail growth explosion 130 kr både til mig selv og til Cleo som piller og bider rigtig meget i sine negle.

https://www.sallyhansen.com/nails/nail-color/color/insta-dri
http://www.herome.dk/product/h18/
http://www.herome.dk/product/h96/


Andre af mine neglefavoritter er derudover:
Glas-neglefile (jeg skriver det i flertal, fordi jeg konstant smadre dem og derfor blir nød til at have flere klar). Dr. Hauskas negleolie der kommer i en smart pen-udgave (med en lidt højere liter pris), som er super til at skubbe og pleje neglebånd i ét hug.
De små bøtter med neglelakfjerner fra Sephora, hvor man bare stikker fingeren ned, venter ½-1 minut og tager den op igen. De virker altså bare super godt. Og ja, der er forskel på den normale og glitter udgaven. Og ja, du har brug for begge hvis du bruger glitter neglelak :-)

https://www1.matas.dk/matas-farvet-glasneglefil
https://www.dr.hauschka.com/dk_DK/produkter/neem-nail-and-cuticle-pen/

Nå, hvordan synes I det fungerede med et ikke logopædi, børne eller familielivs indlæg?
Læg en kommentar.