12. februar 2017

LEGO super hero girls

Har I set at LEGO er kommet med en ny serie, der hedder LEGO super hero girls.

I serien er der lige nu 6 seje helte.Hende Bumblebee, havde jeg altså aldrig hørt om før, så her kan du læse lidt mere om hende hvis du har lyst.

Jeg må indrømme, at jeg ikke synes selv legopakkerne ser særligt spændende ud (klik her), men det er da klart endnu et step op i forhold til at få nogle aktive, agerende, ikke lyserøde kvindelige LEGO figurer og universer på gaden. Fordi hvad er det nu piger vil ha? (find svaret her)

Selvom LEGO's Research institute stadig klart er mit yndlings kønsafbalancerende legopakke (her).
Hvis jeg skulle vælge en af pakkerne ville det nok gå efter en af pakkerne hvor man får en af skurkene med.Derudover er der også en figur af hankøn i serien. Jeg tænker 1 er bedre end 0. Og hvem ved, måske ender det med at de engang laver en lego serie med lige mange figurer af han og hunkøn!
Figuren hedder Steve. Desværre for Steve har han altså fået sig et permanent ansigtsudtryk, der er forholdsvis meget i den cheesy afdeling. Samt en rolle der ser ud til hovedsageligt at bestå af at servere smoothies. Men bare rolig han skal da nok blive pilot en dag.


I næste uge er der jo LEGO world i Bella Centeret, og jeg håber helt klart at denne nye serie har et område. Vi skal derud om fredagen og der er stadig billetter (her). Men hvis du vil være sikker på ikke at gå forgæves så ville jeg se at få købt.

Jeg har skrevet om LEGO world flere gange (fx her og her), for det er simpelthen sådan et godt sted. Vi kan uden problemer være der fra kl.10 når de åbner til kl.17 når de lukker.
Man skal bare lige foreberede sig på pomfritter til frokost og så skal man som voksen sørge for at sætte sig ned og røre ved noget. Ikke noget med at stå op eller sidder og kigge på børnene. For så snart du rører ved noget kommer du til at bygge eller leg og så snart du leger flyver tiden.
Det er skønt med en hel dag hvor man skiftes til at være i flow alene, lege sammen, undersøge, bygge og glædes over glade børn.

Måske ses vi?