27. november 2017

Sådan spiller du indkøbsspillene

Man skal jo holde hvad man lover, også selvom man er lidt langsom :-)

Da jeg lavede blogindlægget om mit indkøbsspil (se indlægget HER), som er det spil jeg ofte bruger når jeg arbejder med minimalpar. Så lovede jeg, at der ville komme en video med instruktioner til spillet. Jeg fik også filmet det jeg skulle bruge, men alle andre dele af processen endt med at tage lidt længere tid end ventet. Men i dag har jeg fået videoen op på min YouTube kanal. 

Du kan se videoen HER eller herunder:


Spillet er som du kan se forholdsvis let at lære. Da det baserer sig på 'Købmandsleg', som de fleste børn jo kender.

I videoen vælger Cleo at bruge de lange indkøbssedler, hvilket 95% af børn i min erfaring gør, når de lige har prøvet en kort først. De korte indkøbssedler kan være gode til starte ud med eller til de få børn som er meget usikre på egen præstation. Men det som jeg i virkeligheden bruger de korte indkøbssedler mest til er, at have liggende, så jeg kan rose børnene for at vælge en lang og at være modig eller "klar på en udfordring".


Jeg håber det går godt for jeg med spillene, skriv til mig, hvis I har nogle sprøgsmål eller kommentarer. Eller... hvis der er et bestemt fonempar, som du ønsker jeg lavet indkøbsspil med næste gang.