13. august 2018

29 liv

OBS: konkurrence er forlænget! jeg trækker vinder torsdag d.22/11
(ja jeg glemte lidt alt om det sorry)

I morgen starter Cleo i 0.klasse!
I den anledning er her en lille giveaway konkurrence med en af mine yndlings ABC bøger som præmie.
https://youtu.be/yKlrBaOf3_o

Hun glæder sig så meget, hun kan næsten ikke vente. Det har været skønt at starte i fritidshjem og hun er overbevist om at skole er mindst ligeså godt. Så nu håber vi bare de kan leve op til hendes forventninger

Men hun har aldrig været vild med at vente på noget som helst. Hvad sker der? Det vil jeg prøve!
Se bare videoen HER hvor hun som lille baby, på ca ½ år, er helt tændt og spændt som en flitsbue, med tunge, hænder og fødder der er helt ustyrlige fordi de vil noget mere.


ABC-Bogen du kan vinde er Kristin Roskifte's "29 liv". Du deltager ved at svare på hvor mange gange lille baby Cleo slår en bøvs i videoen (HER). Skriv dit svar enten som en kommentar på til videoen på YouTube HER og få 2 lodder i lodtrækningen eller på FB konkurrence billede HER og få 1 lod i lodtrækningen.

I bogen bliver præsenteret for 29 forskellige personer og får et lille bogstavrimende indblik i deres liv. Alle de sjove personer har det tilfælles at de på en eller anden måde kender Alf eller Beate. Og præcis hvordan kan du se bagerst i bogens Hvem-kender-hvem-og-hvordan-diagram:

 

Der er også et stikordsregister, hvor man kan se hvilke ord og koncepter der er med i bogen opdelt efter første bogstav. Hvilket er rigtig smart hvis man vil bruge bogen til en fonologisk aktivitet.
 

Nogle af de sider vi særlig godt kan li er Cecilie, celeber cellist.
Læg mærke til alle de små C'er der er gemt i illustrationen rundet omkring. Sådan er det på alle siderne med alle bogstaverne, hvilket også er rigtig sjov.


Q er altid et svært bogstave og selv det er der også fundet på noget sjovt med som jeg ikke har set før.


Lars, som er kører lastbil og er lidt af en læsehest, virker også som en skøn fyr.


Cleo synes at Hilda har pænt hår.


Og hvem vil ikke klippes af flinke Frank.


Held & lykke