21. september 2022

Indendørs klatrestativ

Vi har i lang tid boet med 3 børn på 4.sal. Når man først er kommet op af trappen med alle børn og tasker og halløj er det altså ikke lige hver dag at man gider gå ned i gården og lege i 20 min inden man skal op igen og lave aftensmad (eller op og hente vand, æblebåde, bamser eller alt mulig andet).
Og i Danmark er der altså en virkelig lang periode som er grå og kold og våd.

Derfor besluttede vi at det nok var en god ide at finde nogle forskellige måde der kunne komme lidt grovmotorisk aktivitet ind i hverdagen på 4.sal.

Da vi boede forholdsvis småt, med papvægge, uforudsigelige loftskonstruktioner og manglende håndværkerkundskaber, var mulighederne forholdsvis begrænsede.
Men en dag faldt jeg over et klatrestativ der ikke skulle bores op, men stod stabilt udspændt mellem loft og gulv. Jeg købte det på Amazon fra England, men efter Brexit er det bedre at købe fra Tyskland. Du kan se det vi har HER, hvis vi havde haft plads til det kunne man også have købt DET HER.

Det var lidt et sats, men det viste at være en stor succes og klatrestativet er virkelig blevet brugt meget af alle 3 børn, alle mulige venner og også lidt af os voksne.

Nu er vi flyttet til en lejlighed med meget bedre mulighed for fysisk udfoldelse, så vi har givet klatrestativet væk, men jeg faldt over denne her video jeg lavede den gang vi lige havde fået det.

Udover at man kan se vores herre smarte indendørs klatrestativ, synes jeg også videoen meget fint (på super speed) fortæller lidt om hvordan det er at lave projekter med børn - lidt ligesom de der videoer med folk der forsøger at lave yoga, med et barn klatrende rundt på sig.

Hvad gør I for at få lidt bevægelse i hverdagen?