17. februar 2023

Feriebilletter

Sidste sommer lavede jeg et blogindlæg om Sommerferiebilletter (se det
HER), som mange indkøbscentre laver til børn og som mine børn i al fald synes er rigtig sjove. Men det er ikke kun i sommerferien at man kan købe disse feriebilletter, de fleste steder laver dem også i vinterferien og efterårsferien - og nogle laver dem endda i juleferien og påskeferien også...

Hvert år og hver ferie, gå vi ind og tjekker hvilke centre i nærheden af os, som har feriebilletter, hvad de koster, hvad de indeholder og om der er nogle betingelser for indløsning. For det er lidt ærgeligt at få en "gratis" biografbillet til en dag man ikke har tid til at gå i biograften eller få en rabatbillet til Den blå planet dagen efter man lige har været i Den blå planet.

Al den info vi samler ind, kan man jo ligeså godt skrive ned undervejs. Og når det alligevel er skrevet ind, så kan jeg jo ligeså godt dele det med jer... 

Derfor har jeg lavet et open access google sheet, som du kan få adgang til lige HER, hvor du kan se hvilke centre der har feriebilletter, hvad de koster og hvad de indeholder.

Google-sheet med oversigt over feriebilletter

De næste par ferier kommer jeg til at opdatere når vi rammer en ny skoleferie med nye feriebilletter og hvis der er mange der bruger arket kan jeg blive ved. Men for at finde ud af om der er mange der bruger arket, må du meget gerne gå ind på videoen HER og lige skrive en kommentar (bare en smiley eller "jeg bruger arket").

Jeg har kun inkluderet de indkøbscentre der ligger i København og indenfor 30 minutters kørsel fra København. Men hvis du kender til et center som er rigtig godt og har feriebilletter, så skriv det til mig, så kan jeg se på at tage det med :-)

Og er feriebilletter noget man kan bruges sprogligt eller pædagogisk?

JA! men det må altså lige blive et andet blogindlæg....