23. februar 2023

Udsagnsordskort

Der var en flink logopæd der gjorde mig opmærksom på at der var et link til et materiale der ikke virkede længere - Det må i altid meget gerne gøre, det er den eneste måde jeg opdager det på!

Grunden til det ikke længere virkede var at det var en gammel prøve version af noget, som jeg efterfølgende har lavet en bedre version af. Men denne nye bedre version havde jeg bare helt glemt at lægge ud :)

Det drejer sig om de kort jeg bruger hvis jeg hurtigt skal bruge nogle udsagnsord til et eller andet.
Det kan være noget morfologisk der skal trænes eller noget syntaks der skal opbygges eller nogle prober... I al fald har jeg været rigtig glad for at have nogle udsagnsord samlet og klar. Og ikke mindst opdelt efter hvordan de bøjes i datid.

Kortene har blå kanter, sådan så det passer bedre ind hvis de skal bruges til noget med shapecoding, men hvis man ikke vil have blå kanter, så kan man bare klippe kortene til 5x5 cm i stedet for 5,5x5,5 cm.

De koster kun 30 kr og du finder dem lige HER

God fornøjelse.

Er der andet du mangler?...