31. marts 2024

Klip dit eget hår nemt

Jeg har efterhånden klippet mit eget hår en del gange, så tænkte det måske ville være en ide at lave en video med den opdaterede metode jeg efterhånden bruger. Den finder du HER

For nogle år siden lavede jeg et indlæg med en meget hurtig video (HER) og det er der rigtig mange der har set. Det var den gang at 'timelaps' var en ny funktion i apple produkter :D det føles på en eller anden måde som meget længe siden hva!

Siden da er jeg både blevet meget bedre til at klippe hår og lave videoer!
Så jeg vil stærkt anbefalet at du ser den nye video instruktion i hvordan jeg klipper mit eget hår.

I videoen forklarer jeg både hvordan og hvorfor jeg klipper selv og som jeg gør. Og du ser hvordan det ser ud mens jeg klipper, så videoen varer 19 min alt i alt. Tilgengæld gør det dig klart klogere og mere klar til at klippe selv.

Hvis du bare vil se hurtigt hvordan jeg gør, har jeg også lavet en ned-klippet og up-speedet udgave, hvor jeg ikke forklarer noget bare demonstrerer - lige HER.

Det er ikke altid jeg klipper mit eget hår. Når jeg gerne vil have større ændringer eller ha lidt inspiration blir jeg klippet hos min frisør (har haft den samme i snart 20 år!). Men jeg er altså også bare ret glad for at prøve ting selv, så jeg er klart ikke hendes mest indbringende kunde, for der går typisk et par år mellem vi ses.

Glæder mig til at høre hvordan det går for jer!