1. januar 2011

Anbefalede Apps liste

Vi kan rigtig godt lige apps og især gratis apps :)
Herunder finder du links til mine lister med anbefalede apps i forskellige kategorier.

Nogle apps fås gratis i en “LITE” eller “FREE” version, det er tit en god måde at prøve af om et spil er noget for barnet eller ej. Hvis barnet (eller den voksne) bliver meget glade for appen, så kan man købe en “FULL version” i stedet. Men man kan så også vælge at holde sig til den gratis versionen.
Andre apps er i udgangspunktet gratis, men når man så har spillet 1-3 baner, niveauer eller samlet 2 puslespil, så skal man lave et “in-app-purchase”(IAP) for at få flere spil, baner, niveauer eller valgmuligheder. Her kan man så også vælge ikke at købe noget til.

Se også indlægget HER, der blandt andet handler om, hvor og hvordan jeg holder øje med app-priser og får mange af vores apps gratis eller billigt.

Mange apps koster mellem 8 og 39 kr. Husk at sammenligne prisen med, hvor meget udbytte den der skal bruge appen vil få. Her tænker jeg både tid og kvalitet. Og husk at en bog, et brætspil eller noget legetøj nemt kan koste ex 250 kr til sammenligning.

Få apps koster flere hundrede kr, måske endda over 1000 kr. Det er de apps er mere egentlige programmer. Disse apps kan man næsten altid finde anmeldelser og gennemgange af på nettet, hvilket man bør gøre inden man køber. Men husk igen at sammenligne prisen med alternativerne og forventet udbytte.

MinKusineMaria anbefaler

Klik på kategorierne herunder og se hvilke apps MinKusineMaria anbefaler i hver kategori:
Mine indlæg om apps kan du læse samlet - klik her
Her kan du se alle de apps der har været Ugens app

OBS:
Der er updates, prisændringer, nye apps og apps der fjernes fra AppStore konstant!
Derfor er det desværre umuligt at holde listerne fuldt opdaterede, hvis du ser noget der ikke er sandt mere, må du meget gerne give mig besked.

Listerne kan indeholde affiliated links, som du meget gerne må benytte.

Skriv endelig en kommentar, hvis du kender en app du synes skal på en af listerne.