23. januar 2011

Samarbejde/Reklame/Sponsoreret/Giveaways/Anmeldelser/Test/Affiliate


Denne blog skriver jeg fordi jeg har lyst.
Jeg skriver derfor kun de indlæg jeg har lyst til at skrive, når jeg har lyst til at skrive dem og giver altid min helt ærlige mening uanset emne.

Spons

Her på bloggen har jeg ofte giveaways, hvor alle læsere har chance for at vinde en præmie. 
Nogle gange er præmien noget jeg selv har lavet eller indkøbt og andre gange er præmien sponsoreret. Typisk af en virksomhed jeg selv har kontaktet, fordi jeg synes om deres produkter.
Er præmien sponsoreret, vil sponsor altid fremgå af indlægget om konkurrencen.

Det sker ofte at jeg omtaler fysiske eller digitale produkter, som jeg selv har indkøbt til min familie og blot ønsker at dele med jer. 
Fra tid til anden bliver jeg kontaktet af virksomheder eller PR bureauer, der har produkter de ønsker at sponsorere til omtale, anmeldelse eller test på bloggen. Hvis dette er tilfældet vil det altid fremgå af indlægget og jeg skriver kun om produkter, som jeg mener kan være relevante for mine læsere.
Generelt foretrækker jeg at bruge sponsorerede produkter som præmier i mine giveaways.

Hvis du er interesseret i at sponsorere en præmie på bloggen, kan du kontakte mig her.


Affiliated links

I mine indlæg er der nogle gange affiliated links. Affiliated links er særlige links, til steder på nettet, hvor du kan købe noget. De kan foreskomme både som links i indlæg eller som bannerreklamer.

Hvis du køber noget via et af disse links koster det præcis det samme for dig om hvis du var kommet til stedet på nettet på anden vis. 
Men, fordi jeg har hjulpet dig derhen, får jeg en lille procentdel af salget.

På den måde kan du støtte bloggen økonomisk, uden at det koster dig noget som helst. Smart for os begge :-)
Jeg har altid kun affiliated links til butikker og produkter, som jeg mener er relevante og som synes om.

Hvis du er interesseret i at have affiliated links på din blog eller hjemmeside, så opret dig som "partner" lige her, og se hvilke annoncører du kan vælge imellem.


Info til mulige annoncører

www.MinKusineMaria.dk har på nuværende tidspunkt ca 3700 unikke besøgende, 1300 mennesker tilmeldt nyhedsbrevet og 550 facebook følgere.
(opdateret november 2014)