10. februar 2013

Vi spiller 8-bit

Det skifter meget hvad Bjørn spiller på PC computer. Derfor køber vi ikke rigtig nogle PC spil. Bjørn spiller mere gratis online spil, især med figurer han kender fra TV. Det gør han fx på DR's Oline, Nickolodeon Jr, CartoonNetwork, DisneyXD og LEGO. Se flere ideer til online spil til børn, på links siden - klik her.

Men i disse dage spiller vi det danske 8-bit-boy. Både mor, far og Bjørn synes at platformspillet er rigtig sjovt og sværhedsgraden er lige nok til at holde alle hooked uden at virke umuligt.

Bjørn hørte om spillet da han så et afsnit at Troldspejlet som podcast, de kan også ses på dr.dk.
Spillet kan spilles gennem Chrome eller Firefox browseren, gratis hele februar - find det her.
Se hvordan spillet fungerer i videoen her.


Spillet minder meget om det ene af mine 3 yndlingsspil computerspil fra da jeg var barn, Giana Sisters (som jo i virkeligheden minder meget om Super Mario). Mit andet yndlingsspil var forresten helt klart Bubble Bobble. Det tredje spil ved jeg simpelthen ikke hvad hedder, for på mit fritidshjem kaldte vi det bare "Chokolademadder", men det var noget hvor man gik rundt i en masse firkanter som forsvandt når man gik ind i dem og samlede diamanter (ideer til hvad spillet kunne være modtages gerne - skriv en kommentar ;-)

The great Giana sisters
 Bubble Bobble