31. december 2013

Nyt design på bloggen

Ja som du jo nok kan se, har jeg fået nyt design på bloggen. 
Det nye look er mere hvidt og mere simpelt, da jeg tit har både rigtig mange billeder og rigtig meget tekst i mine indlæg.

Det er lidt krævende at lave nyt design på bloggen, hvis man ikke bare bruger de skabeloner som Google (jeg bruger blogger) tilbyder. Og det fungerer ikke for mig der er ALTID lige nogle ting jeg vil have lidt anderledes og før man (jeg) ved af det har jeg siddet og google divers CSS snippets jeg kan putte ind i de nye funktioner jeg har copy/pasted HTML script til fra div websider jeg lægger kode gratis ud til bla bloggere.
Samtidig ved jeg også at jeg hurtigt bliver træt af at kigge på den samme dag ud og dag ind og det har jeg derfor forsøgt at tage højde for i det nye design.

Det nye logo er simpelt som herover i den nye fast skrifttype 'Century Gothic' (lad være med at spørge hvor mange jeg har været igennem inden jeg landede på den), som jeg også vil forsøge at lade gå igen på materialer jeg laver fra nu af.
Men prikkerne over i'erne kommer til at skifte løbende. Ligesom baggrundsfarven som lige nu er meget hvid, også vil skifte lidt afhængig af logo-i-prikkerne.

Men i anledningen af nytåret starter vi med det klart festligste, af de i-prikke design jeg har lavet klar.
Nemlig multifarvet multiformet konfettiregn :-)


Der var lidt en smagsprøve på det nye med jule-designet 2013:

Så væk er alle de fine bobler jeg tog billeder af da vi var på Rømø i bidende koldt vejr for nogle år siden:

Ligesom vi tidligere sagde farvel til de lækre Jelly Beans

Glædeligt nytår!
Håber 2014 bliver endnu et godt år for dig og mig og MinKusineMaria!