15. juni 2014

Ja, der har været lidt stille...

De seneste stykke tid har der været lang færre nye indlæg på bloggen end der plejer at være.
Det er simpelthen fordi jeg har haft det ad helvede til de sidste par mrd.
Og det er denne lille dame's skyld...

 Læg mærke til hvordan hun på billede laver et high-kick - lige i hoved på sig selv.

Ja - jeg er simpelthen gravid!?
Og har (ligesom i mine andre graviditeter) været tromlet ned af køresyge (jeg kalder det ikke morgenkvalme - da det jo er alle tider af døgnet og ikke bare kvalme) og træthed det første lange stykke tid.

Det er jo ikke fordi jeg ikke har haft masser af ideer, materialer, sjove og interessante indfald som jeg har ville dele med jer, jeg har bare slet ikke kunne overskue noget som ikke absolut skulle udføres.

De sidste 2-3 ugers tid, er det begyndt at gå i en bedre retning (jeg har ex slet ikke brækket mig i 14 dag! det er pludselig en stor ting) og jeg har så småt fået min energi tilbage.
Så I kan bare vente jer!
Indlæggene og konkurrencerne står i kø for at komme ud de næste par mrd!