17. juni 2014

Nyt fra babymessen 2014

I maj var mig og Cleo en lille tur på Babymessen i Øksnehallen.
Der var ikke kommet overraskende lidt nyt siden jeg var der sidst, for 6 år siden, hvilket egentlig overraskede mig lidt.
http://www.smilyrainbow.com/

Jeg har dog ikke før set hjemmelavet økologisk babymad bragt til døren (lidt ligesom ex Årstidernes kasserne), som man nu kan få hos SmilyRainbow. For mig virker det lidt unødigt, men det smagte virkelig rigtig godt (synes både mor og barn, selvom jeg tilsyneladende var en af de få voksne der smagte)!
Så hvis man virkelig ikke kan overskue at putte grøntsager i en gryde med lidt vand og tilsætte fedtstof, er det klart et alternativ til konserves babymaden.
Som der stod i deres brochure: Den mad du giver din baby, bør ikke være ældre end den baby du giver maden til. Hvilket jeg egentlig opsummeret min skepsis overfor glas-maden rimelig godt ;-)

http://mamaslife.dk/

Der var også en rigtig fin stand med demonstration af blandt andet strækvikler og manduca bæresele/klik-meitai, og andre af de rigtig mange gode ting fra Mamaslife butikken.
http://www.pif-paf-puf.dk/katagorier/barne-klap-og-kombivogne/bumbleride.html
Jeg prøvede en en dobbel-kombivogn fra Bumbleride hos PifPafPuf, som jeg ikke kendt til før og som virkede rigtig god (=god plads til børn på trods af lille størrelse, let at klappe ind og ud, flere indstillingsmuligheder, flad soveindstilling og ikke super dyr).

Vi købte et nyt sæt babyalarmer, der har en funktion så den voksne kan tale tilbage til den grædende baby - walkie-talkie style. De har dog desværre vist sig at have nogle mindre smarte features også, mere om det i et senere indlæg.

http://www.troldogblomst.dk/

Og så fandt vi de sødeste plakater og wallstickers til børneværelset fra Trold og Blomst.
I forskellige farvekombinationer, med søde dyr og enten bogstaver eller tal. Den lille baby kan ligge og kigge, mens det lille barn kan begynde at genkende tallenes og bogstavernes form, lege med lyde og tælle. Alt hos Trold og Blomst er tegnet af Natascha, som var så flink at donere et sæt med Wallstickers til MinKusineMaria - vinde dem i indlægget her (kommer snart).