20. august 2014

Kom med til Arla Food Fest

For andet år i træk afholdes Arla Food Fest i Kongens Have i København. Det sker lørdag d.30 + søndag d.31 2014 kl.10-18.

Vi var der sidste år og havde det overraskende sjovt, så vi skal helt klart derhen igen i år og har allerede købt vores billetter!

Food festen er en madfestival målrettet børn og deres voksne, i forbindelse med Copenhagen Cooking.
Arla afvikler festivallen i samarbejde med Muskelsvindfornden (som også står bag Grøn Koncert og) som også får det økonomiske overskud fra festivallen. Det fysisk overskud (maden) doneres til FødevareBanken.

Og hvad i al verden laver man så til en madfestival?
Man fejre mad og smag med musik og leg.
Programmet (og der er meget) kan ses her, men konceptet er en masse forskellige boder, hvor man kan lege, lave, undersøge eller købe mad.


Selvom festivallen forgår på et forholdsvis lille område var der sidste år masser af forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Samtidig var aktiviteterne simple, men sjove, lærerige og rolige (undtagen dem som skulle være vilde, som danseteltet med høj musik og uv-lys). En anden ting mor og far her også sætter pris på var, at selve området føltes forholdsvis luftigt og afslappet, hvilket ellers godt kan være lidt et problem ved mange lignende børnerige events.


Vi kommer helt klart lørdag, så vi kan høre både Djämes Braun og Donkey Road Show med musikere fra DonkeySound, noget af Bjørns yndlingsmusik!
Men hvis dit barn (/du) er mere til pop, så kom søndag, hvor ex både L.I.G.A. og Christopher spiller.
Sidste år så vi blandt andet en top underholdende Pharfar, der tydeligt havde lidt blandede følelser omkring publikums overraskende lave gennemsnitsalder og hans tekstunivers.

Se en video fra sidste år

Det er selvfølgelig muligt at spise alt mulig lækker og børnevenlig mad.
Sidste år kunne man ved at udføre nogle forskellige små og nemme opgaver samle sammen til en madkurv med picnic tæppe. Jeg har på fornemmelsen at det bliver fra Hotel- og Restaurantskolens Gourmet-Pølsevogn vi køber vores frokost i år.

Vi nåede ikke, at prøve at lave vores egne pølser sidst, så det er nok en af de boder vi går efter i år. Ellers glæder os til at se hvad Kakao-springvandet er for noget, prøve sanselabyrinten og så skal vi helt klart forbi ByBi's bod. Det ser nemlig ud til at der er en masse nyt i år.
Sidste år havde Bjørn det rigtig sjovt med at kværne mel hos Meyers Bageri, sortere affald (!), lave sin egen smør + smøreoste variant og hænge ud ved mælkeautomaten.Du kan stadig nå at købe endagsbilletter her.
Men Arla har været så flinke at sponsorere billetter til 2 familier her fra bloggen.

Derfor kan jeg udlodde 2x4 indgangs billetter til lørdag d.30/8-2014 (børn 0-3 år er gratis).
Du deltager via Rafflecopteren herunder, senest d onsdag d. 27/8-2014.
Hvis du ikke ved hvordan du tilmelder dig en Rafflecopter så se indlægget her.

Held og lykke!
Og vi ses måske...
a Rafflecopter giveaway