4. oktober 2014

Lydsymbolkort - print let

Du har allerede mulighed for at hente mine lydsymboler gratis som billedfiler. Billedfilerne kan du frit sætte ind i de materialer du laver så længe du følger mine retningslinier - se mere her.

Hele lydsymbol alfabetet findes allerede samlet og gratis i (5,5 x 5,5 cm) lydsymbolkort formatet. Hent det via indlægget her.

Når man bruger lydsymbolkort i praksis er det dog ofte kun 2-6 forskellige bestemte lyde/fonemer man bruger af gangen. Tilgengæld har man ofte brug for mange af hver lydsymbolkort.

Derfor tilføjer jeg nu 18 seperate pdf sider med hver 15 stk lydsymbolkort (5,5 x 5,5 cm) af det samme lydsymbol.
Til jer som bare gerne vil have det skal gå hurtigt når i printer, ikke ved hvordan i selv sætte noget lignende op selv med mine billedfilerne eller som ikke kan overskue at få det gjort ;-)

http://selz.co/1ljyuWK
Du kan hente alle 18 pdf sider samlet i 1 zip-komprimeret mappe via min Selz butik - lige her.
Men til forskel fra de andre lydsymbol materialer har jeg valgt at denne pakke koster penge, som går til mit fortsatte arbejde med bloggen.

Prisen er lavet som en såkaldt "Pay what you want" der er dog en mindstepris på 2 euro (= ca 15 kr). Du skriver selv i feltet "I'll pay" hvad du har lyst til at give for materialet og mit generelle arbejde med bloggen.

I min Selz butik kan du betale med VISA og MasterCArd via sikker adgang.
Når jeg begynder at have en indtægt via salget, vil jeg også åbne op for betaling med PayPal.


 TAK til alle som bidrager!