4. oktober 2014

1, 2... 500... 1000!

MinKusineMaria har efterhånden fået rigtig mange læsere der følger bloggen på forskelligvis.
Hvilket har gjort at vi i sidst uge rundede 2 rimelig skarpe hjørner, hvis jeg selv skal sige det:

Mit nyhedsbrev har nu over 1000 tilmeldte læsere og MinKusineMaria på Facebook har nu over 500 følgere!

1000 tak til hver og en som følger og like'er!

Hvis du ikke allerede gør så tilmeld dig nyhedsbrevet her eller Facebook her, eller begge dele - hvis du vil være helt sikker på at høre om alle nye indlæg, tilbud og ideer.


Og nogen husker måske endda at jeg tilbage i udlodded en præmie når vi nåede 500 Facebook likes (indlægget her). Derfor har jeg trukket lod blandt alle Facebook følgere vedhjælp af random.org og vinderen blev følger nr 328, som jeg har fundet frem til like'de siden d. 2 februar 2014. Hvilket ser ud til at måtte være Lotte H fra Tølløse (du vil blive kontaktet via Facebook :-), som vinder et sæt med historie terninger.
Tillykke!