25. oktober 2015

Lys - Musik - Dans!

Vi har fået en rigtig lille danse baby. Og det er SÅ skønt synes mine gamle danseben :-)

Bjørn har aldrig været den store danser, Cleo har altid været glad for sang og er nu rigtig glad for at danse, men Franka har siden hun har kunne sidde op faktisk danset løs hver gang hun hører nogen form for musik.
Lige meget hvilken musik hun hører drejer hun hoved lytter et sekund og begynder så at rokke. Hun reagerer hurtigt, så hun kan sagtens nå at danse flere gange, hvis fjernsynet er tændt og der kommer en reklameblok hvor nogle af reklamerne indeholde musik.

Hun har faktisk reageret på lyd anderledes end hendes søskende HELT fra starten.
Hendes lokaliserings evne er klart bedre og jeg husker stadig da hun kun var nogle minutter gammel og en sygeplejeske bankede på døren til hospitalsstuen inden hun gik ind og Franka med det samme drejede hoved hen mod døren. Det kan jo ikke passe og jeg var selvfølgelig forholdsvis omtumlet i situationen, men det var altså så overbevisende at jeg bare sad og sagde "så i det, så i det, så i det?" - men det var vist kun mig der så det og kun mig der synes det var SÅ vildt.

 
 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IWPKFV4/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B00IWPKFV4&linkCode=as2&tag=minkusinmaria-21

Derfor tænkte jeg at Learn with lights piano ville være lige noget for os, da vi fik mulighed for at få sponsoreret et gratis stykke babylegetøj af FisherPrice.

Der er 3 forskellige måde man kan lege med det lille runde "klaver" og Franka synes den er mægtig sjov - stort hit :-)

Men det er ikke kun os der er så heldige at få nyt FisherPrice legetøj, lige om snart lægger jeg nemlig en giveaway op, hvor du kan vinde mit all-time-favorite FisherPrice legetøj.

Nogle bud på hvad det mon er?
skriv en kommentar...