27. november 2015

Wordbrain - Ugens app

 https://geo.itunes.apple.com/dk/app/wordbrain/id708600202?mt=8&at=10lPzD&ct=WordbrainUgens app er Wordbrain (gratis).

Jeg ved ikke om jeg er den sidste i verden til at opdage denne app, men man plejer at kunne se hvor populær et spil/app er, ud fra hvor mange andre apps/hjemmeside/youtube videoer der findes, der hjælper dig med at snyde i spillet. Og jeg kan se i al fald se at der er en del snyde/hjælp at hente til Wordbrain spillet.

Appen er en simple ordleg, hvor man skal finde så mange ord som muligt i gitrene af forskellig størrelse med bogstaver. Ordene kan både stå vandret, lodret, diagonalt og i skiftende retninger.

Denne type apps findes der en del af, men denne her har 2 fordele.

For det første er det for en gang skyld et spil der også udgives på dansk - yay! Så appen kan også bruges selvom du ikke kan læse engelsk.

Og så er Wordbrain customizable.
Via appen kan man simpelthen lave sine egne gitre, hvor man selv bestemmer hvilke ord der skal findes. Det wordbrain gitter du laver, kan du dele med andre via en unik kode som henter gitret når den tastes ind i appen (prøv for eksempel: WDHTU7), facebook, twitter, sms eller som png-fil via email.

På den måde kan du for eksempel lave træningsopgaver til børn der skal øve stavning af bestemte ord på en sjov måde eller introducere et særligt ordforråd eller ord i samme kategori.

Hvis du spiller spillet på den traditionelle måde med de levels appen kommer med bliver gitrene langsomt større og sværere. Hvis du har brug for hjælp kan du (som sagt snyde eller) få en ledetråd en såkaldt "hint" via appen. Hints kan man optjene på forskellige måder og om ikke andet, så betale penge for.

Wordbrain fås både til iOs (gratis) og til Android (gratis).

Jeg har tilføjet Wordbrain til min liste over anbefalede læse/stave apps - lige her.


http://www.minkusinemaria.dk/search/label/Ugens%20app
 https://geo.itunes.apple.com/dk/app/wordbrain/id708600202?mt=8&at=10lPzD&ct=Wordbrain


PS: Hvis du godt kan li' ordlege og er lidt af en logopædi-nørd, så se også ugens app fra september måned i år - lige her.