8. januar 2018

Draw your game

Det har ikke været så stabilt, at jeg har givet jer en Ugens App anbefaling.

Det er der flere årsager til... Bjørn er gået mere over til at spille PC, hvor han tidligere spillede iPad. Pigerne vil ofte hellere se noget fra Ramasjang sammen og når de spiller så genbruger de meget de spil som Bjørn også spillede, hvorfor jeg ikke møder så mange nye apps tilfældigt og ikke har så nemt ved at teste dem med børn som tidligere.


Men hvis du vil se nogle af de tidligere MinKusineMaria's Ugens App, så klik HER.

Ugens App er både sjov og kreativ og kræver logisk tænkning. Den hedder Draw your Game 2 (ved ikke om der har været en 1'er også en gang, men det er der i al fald ikke mere) og er gratis at hente ned (HER).

Det er meget nemmere at vise hvordan appen fungerer end forklare den. Så forleden aften lavede jeg en lille video til jer :-)

.


Jeg har lavet tegningerne jeg bruger i spillet på min iPad i tegne apps'ne:
Scribbaloo (gratis) og Taysui Sketches Pro (45 kr).

400x400bb.png

Det var egentlig mest fordi jeg lige sad i sofaen og ikke havde papir og tusser. Du kan sagtens tegne dit spil på et helt normalt stykke papir, tage et billede af dette med din iPad og få din tegning ind i appen via dine fotos på den måde.

I Draw your game's kataloget har jeg også set folk der har lavet "tegningerne" til deres spil ud af legoklodser i de rigtige farver eller andre ting og sager, hvilket kan give endnu en dimension til spillet.

Mange af spillene i deres kataloget virker ikke 100%, men der er en knap hvor man kan gøre dem opmærksomme på dette, så de kan få ryddet lidt ud i spillene. Så husk at gøre det, og like dem du godt kan li.

Men det er altså også nogle gange svært at forudse hvordan det man har tegnet vil opføre sig når det bliver til et spil. Ved alle dem jeg tegnede var der noget hvor jeg tænkte; "A hvad, hvorfor gør den det..... nååårh" eller hvor der var for lidt eller for meget plads et sted til at spillet fungerede godt. Men man lærte hurtigt af sine egne fejl - og det er sjovt.

 400x400bb

Som nævnt er spillet gratis, men for at låse op for flere af featuresne (fx flere levels, plads til flere af dine egne spil og farve muligheder), skal du spare point op som du kan købe muligheder med. Du tjener pointene ved at bruge spillet og komme videre i adventure fx. Men der er også reklamer nogle gange som du skal igennem for at komme videre eller få point. Jeg har ikke spillet i mange dagen men umiddelbart synes jeg det var på et tåleligt niveau.


Se flere kreative apps i mine anbefalinger HER og flere spil til større børn og voksne HER