1. januar 2018

Monkey Match giveaway

Jeg har købt et super smart spil med en magisk abe!Spillet hedder Monkey Match og jeg faldt over det i udsalgskategorien, da jeg var ved at købe nogle andre ting hos Primary Classroom Resources.
Jeg synes det så så sjovt ud at jeg købte 2 stk med det samme og det er jeg glad for nu, for det viser sig at det var de 2 sidste, for nu står der de er udsolgte.

Derfor er dette årets første giveaway altså ekstra eksklusiv; du kan nemlig vinde dit eget Monkey Match spil.

Spillet eller legen er klassisk matching - "hvad passer sammen", men det særlig sjove ved Monkey Match er den lille magnetiske abe, som hjælper dig med at finde de rigtige svar.
Spillet kommer med måtter med forskellige emner (se videoen), men det er forholdsvis nemt at lave flere selv, så man kan træne lige det man vil.

Giveaway-konkurrencen er en lodtrækning søndag d.21/1 og du deltager nederst i dette indlæg.
Jo flere lodder du tager, jo større chance for at vinde.

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser hvordan Monkey Match fungerer (for det er faktisk lidt svært at forklare og den tekniske del forstår jeg ikke 100% :-D) og hvordan en hurtig hjemmelavet måtte ser ud.


Dem jeg har lavet selv er bare et stykke hvidt A4 papir og tegnet felterne af efter en af de originale måtter. Når du har lavet det første felt og skal placere det som første felt skal matche med, så går du bare 5 pladser tilbage/mod uret, på den modsatte cirkel.


Primary Classroom Resources har en masse rigtig sjove ting og sager. Små sjove ting som denne her pegepind eller hele deres kategori af Terninger, tællere og spinners (HER) er jeg ret vild med.

Som sagt er Monkey Match udsolgt hos dem, og jeg har altså ikke haft det store held med at finde spillet et andet sted. Hvis du skal til US, ser det ud til du kan få det i deres Toys R Us, men ellers er det umiddelbart kun på det engelske Amazon jeg har fundet det HER, hvor du kan bestille uden at få told&moms og gebyr (det bliver ca 105 kr med porto) eller en smule dyrere HER. Jeg har som nævnt ikke bestilt i disse butikker så kan ikke garantere for butikken, men generelt køber jeg masser af ting på Amazon, uden jeg nogensinde har haft problemer med noget.

Så hvis du synes Monkey Match ser sjovt ud, er det altså nok denne her giveaway konkurrence som er dit bedste bud.

Held og lykke :-)

a Rafflecopter giveaway