4. februar 2018

Color Dots - Ugens App

Denne uge er ugens app til de helt små børn. Dem som kan følge noget med øjnene, styre deres arm/hånd og forsøge sig med noget hånd-øje-koordination.

Appen hedder Color Dots (25 kr) og går simpelthen bare ud på at man skal trykker på de prikker man ser. Appen har en masse forskellige indstillinger, så man kan variere sværhedsgraden på mange forskellige måder.

Med den nye screen record funktion på iPad, har jeg optaget en gennemgang af appen, som du kan se nederst i indlægget her.Jeg kan godt lide apps der er flotte og kan alle mulige ting, taler sammen med andre apparater osv, men jeg må indrømme at denne her slags apps der er super simple og alligevel sjove er lidt særlige.

Color Dots har også en "storebror", hvor man ikke bare skal trykke på prikkerne, men tage fat i dem og putte dem ned i et hul. Hvilket jo kræver mere hånd-øje-koordination og finmotorisk kontrol. Så Dot Collector (25 kr) er til børn der lige en en smule større og minder meget om Busy Shapes (25 kr).Jeg har føjet Color Dots og Dot Collector til listen med Anbefalede Apps som børn kan begynde at bruge når de er 1,5 til 2,5 år. Den finder du lige HER.