5. juli 2018

Klistermærkesæt fra Melissa & Doug

Webshoppen CIHA har sendt mig de fedeste klistermærkesæt fra Melissa & Doug.
Prøv lige at se hvor fine de er...
 

Da jeg var lille havde jeg også et sæt med denne her slags genbrugelige klistermærker, den gang hed de 'uniset', men det har åbentbart skiftet navn. Men selvom det nu hedder en klistermærkebog er klistermærkene altså stadig genbrugelige. Det vil sige at man kan sætte dem på, tage dem af og sætte dem et andet sted i en uendelighed - så længe de ikke blir for krøllede eller får for meget snask/krummer/støv på sig.

Vi har leget med derhjemme og jeg har haft med med på arbejde og de kan bestemt bruges begge steder.

Her er en video fra da vi allerførst fik dem, pakkede ud og legede lidt 'gæt hvilket klistermærke jeg tænker på':


Jeg har lavet et par forskellige videoer, hvor du kan se hvordan jeg har brugt klistermærkerne til forskellige sproglige aktiviteter.


Se et eksempel på en sorteringsleg, hvor vi til sidst i videoen også laver lidt ens&forskellig (compare&contrast). Begge dele kan bruges til som aktivitet omkring det semantiske netværk. Her:Her bruger vi klistermærkebogen som barriere for at skabe en kommunikativ kontekst, hvor forskellige ord, begreber, bøjninger og konstruktioner kan opstå og gentages.Du kan også se en super smart måde jeg har brugt klistermærkerne som reinforcers, når jeg skal teste:Udover de 3 variationer vi har fået (Levesteder, Dress-Up, Hjemmet) findes der: Forhistoriske (=dinosaur), Make-a-meal, Opdagelse og eventyr, Feer.

Du kan se alle varianterne af CIHA's klistermærke- og malebøger HER.