3. juli 2018

HAMA bogstav perleplade

Det er ved at være længe siden jeg har haft en giveaway og jeg har lige ramt 100 subscribers på min MinKusineMaria's YouTube kanal, så hvad kunne være en bedre anledning


På min YouTube kanal fald jeg lige over en gammel video af Bjørn der sidder og leger med de perlebogstaver vi har lavet sammen. På videoen er han næsten 3,5 år og såååå søøøød!

Indlægget om perleplade bogstaver (HER), var et af de allerførste indlæg jeg skrev her på bloggen. Og dengang brugte jeg ikke rigtig YouTube til andet end at lægge videoer ud så de kunne komme med i blogindlæggene.


Året efter opdaterede jeg perleplade indlægget med DETTE.
Hvor der også var en lille video inkluderet:Her 6 år senere (!), har vi stadig bogstavperlepladerne og bruger dem med jævne mellemrum.

For et par år siden måtte købe nye, fordi dutterne tilsidst blev strøget flade på nogle af bogstaverne og i den forbindelse købte jeg en ekstra perleplade med bogstaver, som jeg tænkte jeg ville bruge til en giveaway.
Og så glemt jeg alt om det...
Men NU er det vist tid til denne giveaway.

Du deltager lige herunder via Gleam widgeten (som jeg så også lige kan få prøvet af :-D), deltag senest fredag d.13/7. Jeg trækker lod bland alle de tilmeldte subscribers.
Og hvis du ikke kan finde ud af det med widgten herhunder så se indlægget HER om hvordan du subscriber til min YouTube kanal.

Bogstav Perleplade