3. december 2018

Oplæg for logopæder om intervention for udtalevanskeligheder - intensitet og aktiviteter

I sidste måned holdt jeg et webinar for Audiologopædisk Forening, du kan læse lidt mere om det HER og HER


Der er en del af jer som har ønsket at jeg holdt oplægget igen, fordi I ikke kunne deltage eller ikke fik plads i november. Derfor sætter jeg et åbent oplæg op mandag d.7. januar 2019 kl.13:15-14:45.

Tilmeld dig hurtigst muligt LIGE HER

I oplægget gennemgår jeg de strukturelle valg, som guider dig i udformningen af dine interventions aktiviteter og på den måde få formålet interventionen med dig ned i de mindste detaljer.
Deltagerne stifter bekendtskab med de begreber der er brug for, hvis man vil være præcis i interventionsbeskrivelse og udførsel. Disse begreber går på tværs af vanskeligheder og metoder, gør det nemmere at videregive information og instruktion og er nødvendig for evidensbaseret praksis.
Undervejs vil der være eksempler på forskellige aktivitetstyper. til inspiration.Oplægget bliver holdt i Zen 2 salen i KU.BE, Dirch Passers Alle 4, 2000 Frederiksberg.
Som er et super fedt sted og en tur værd i sig selv, og nu får du et rigtig godt oplæg med i pakken :-D

Se billeder fra nogle af de gange vi har været der på instagram HER, HER eller HER.

KU.BE ligger i gåafstand fra Flintholm station (metro og s-tog), Lindevang station (metro) og flere busser (9A, 10, 13, 21, 31, 34, 123). Der er 2 timers gratis parkering i parkeringskælderen (grønne område på billede herunder, OBS ingen parkring på det orange område) eller på gaden.
Jeg glæder mig og håber du kommer. Måske endda tager en kollega med til en skøn eftermiddag!

Du tilmelder dig HER.
Oplægget som varer 1½ time inkl tid til spørgsmål og kommentarer koster 345 kr eksl moms.
Vær opmærksom på at det er muligt at betale inden nytår.