18. januar 2019

Azzl - Ugens App

Ja, ugens app er tilbage!
Og denne uges app er både sjov og sød og pæn og nem og svær.


Azzl (25 kr) er faktisk en puslespilsapp, men det billede som man skal forsøge at samle, bevæger sig mens man forsøger at samle det - hvilket gør det både sværere og sjovere at lave puslespil.
Der er ikke vildt mange brikker i hvert puslespil, men det kan stadig godt være svært at finde den rigtige plads til en brik, når man ikke er helt sikker på hvad det er man samle endnu.
Hvis man slår Kids Mode ON, så ved man hvornår man han placeret en brik korrekt, hvilket gør at børn helt ned til 3 år kan spille appen. Men samtidig er der også baner som jeg (og jeg er altså et visuelt tænkende voksen) har måtte opgive at løse (med Kids Mode OFF).

Herunder er videoen med min fulde anmeldelse:


Der er også en gratis version, som hedder Azzl Saga Edition (gratis), her bliver banerne låst op lidt af gangen og der skulle være alle de samme baner (jeg har ikke spillet det hele i gennem for at tjekke :-)), men jeg tænker at jeg gerne vil støtte udviklerne af denne sjove og anderledes app, med de 25 kr den normale Azzl koster. Men den gratis er jo et godt alternativ og god hvis man lige vil prøve om det overhoved er noget for ens barn først.

Jeg har tilføjet Azzl på min liste over anbefalede apps under "Diverse spil til børn", se den HER

https://itunes.apple.com/dk/app/azzl/id640484311?mt=8&at=10lPzD&ct=Azzl