17. maj 2020

"Find 20 ord" i PowerPoint

Jeg har lige lavet en lille hurtig PowerPoint reinforcer "Find 20 ord", som jeg tænker der måske også er andre der ville kunne bruge i deres normale praksis eller i telepraksis.


Det er et materiale hvor du selv skal lægger de billeder ind du har lyst til - ligesom mit Kryds og bollespil (HER). Fordi jeg tænker dette er en god balance meller at gøre det nemt at gå til og stadig målrettet det enkelte barn.

Der er 2 udgaver - en hvor du pakker gaver op og en hvor du trykker på stjerner.
Det er en meget simpel reinforcer, når du har trykket på gaven/stjernen, kommer et af de ord du har lagt ind i powerpointen til syne og så skal barent udføre den opgave som du nu har bestemt.

Hvis man gerne vil gøre det lidt mere komplekst, har jeg lagt nogle billeder ind som kan fungere som præmier (noget man gerne vil finde) og nogle billeder som (man ikke vil finde og) kan fungere som sorteper. Det kan jo være sjovt i sig selv, men man kan også lægge regler ind om at når man finder noget bestemt, så skal man starte forfra, løbe en omgang, sige 10 mål ord i træk eller bytte roller.

Se hvordan det ser ud i videoen herunder.
Og hente PowerPointen gratis i min selz butik HER

Se også mine tips og tricks til PowerPoint aktiviteter HER.