4. maj 2020

Family Style - Ugens App

Denne uges app er faktisk hele COVID-19 periodens app herhjemme.
Vi har nemlig spillet Family Style co-op kitchen (Gratis) den rigtig meget fordi vi har været hjemme sammen. Til denne her app SKAL man nemlig være flere fordi det handler om samarbejde.Appen hedder Family style co-op kitchen og handler om at samarbejde om at lave mad som om man arbejder i et køkken og har forskellige opgaver.
Der er også et kommunikationsaspekt, fordi man skal sige til andre hvad man har og hvad man har brug for fra dem, men dette skal ske i balance med at man også lytter til hvad de andre har og har brug for. Hvis man er for stille eller for overdøvende få man ikke lavet ligeså meget mad som hvis man følger hinanden. På samme måde kommer man længest hvis man sørger for at hjælpe andre til at komme videre med deres mad og ikke kun tænker på hvad man selv har brug for.

En skøn gratis app HER
Se hvordan den fungerer i videoen herunder:


I denne COVID-19 periode har vi ikke kunne være sammen med vores mormor, men vi har spillet family-style med hende et par gange. så vi har lavet en cirkel og haft mormor i telefonen som deltager i cirklen og spillet. Det har fungeret overraskende godt og været så sjovt!

Se andre ugens apps HER
Og ideer til apps hvor man skal være flere spillere HER