13. maj 2020

Wheel of names - Ugens (web) App

Det sidste stykke tid har der jo været ekstra fokus på telepraksis, derfor de opgaver og materialer jeg har arbejdet på, også gået mere i den retning.
Jeg er ved at lave en masse forskellige PowerPoint spil og aktiviteter. Men en ting der har drillet mig utrolig meget i PowerPoint, er at lave en randomiseret spinner (/lykkehjul), hvor man selv kunne vælge tekst/billeder osv. Det blev simpelthen bare ved med at drille eller også blev for omstændeligt at redigere i. Men nu har jeg funden en alternativ løsning! YAY! Så den vil jeg lige dele med jer!


Løsningen er WheelOfNames som er en gratis webapp med redigerbare spinnere.

Der findes en masse lignende online spinnere (HER, HER eller HER), men de har alle sammen et udseende (fx alt for mange reklamer) der irriterede mig eller ting som man ikke kunne rediger, som jeg ville mangle. I ved måske efterhånden at jeg elsker at customize (alt)

Så hvis jeg lige vil have en spinner med alle mine konsonant lydsymboler, og så kan jeg få det på under et minut:
Udover de mange input og redigeringsmuligheder, så er en kæmpe fordel ved wheelofnames også at man kan gemme de spinners man har lavet og tilgå dem igen, meget nemt. På den måde kan man forberede sig i stedet for at skulle lave det på stedet (med et barn med kort opmærksomhed og tålmodighed som tilskuer) og så man ikke behøver at lave de samme spinnere igen og igen.
Derudover kan man dele de spinners man har lavet med andre via et link, så de også kan fungere som hjemmeopgaver.

Hvordan man gør alle disse ting har jeg forsøgt at forklare i videoen herunder.


Skriv til mig hvis I har nogle spørgsmål.

Jeg har blandt andet lavet 11 basis spinners, med fx farver og tal.
Hvis du vil have et link til nogle af disse, så kan du HER købe adgang til oversigten over mine spinnere for 20kr 15kr.

Derfor er wheelofnames ugens (web) app.