16. september 2023

Hjemmelavet seng i vores Dacia Lodgy - jeg har bygget en seng selv

 

Jeg har bygget noget...

Noget som jeg har været super sjovt og som vi allerede har fået en masse glæde ud af.

Og derfor vil jeg gerne fortælle dig lidt om det...

Måske har du allerede set det i mine instastorys fra sommerferien, hvor mig og Franka var i Sverige (se det her - kommer snart) eller hvor mig Cleo var på Bornholm (se det her - kommer snart). Men sidste efterår byggede jeg en foldud-seng, som man kan sætte op i vores bil, så den kan fungere som en autocamper for 2 personer.


Jeg har lavet en playliste på min youtube kanal, hvor jeg kommer til at lægge en række videoer ud om projektet. Den finder du HER

Lige nu er der kun den første video på, hvor man kan se hele byggeprocessen i Vlog style.
Se den HER

Og skriv endelig til mig hvis du har nogle spørgsmål

 
 

Ville man kunne lave noget lignende i jeres bil?