29. september 2023

Efterårsferie inspiration

 Jeg vil gøre det kort...

Efterårsferien er på vej og jeg har 2 anbefalinger :-)

Anbefaling 1

Videnskabsklubben (som er et super koncept, hvis familieklub workshops jeg kan anbefale 100%) har samlet en liste med spændende aktiviteter i efterårsferien på forskellige museer rundt omkring

Tit når jeg ser den slags lister er 99% steder vi allerede har været og de 'spændende ferie aktiviteter' er tit en lille detalje eller noget som man faktisk kan gøre hele året rundt. Men jeg synes der er flere steder og aktiviteter på listen som jeg ikke havde tænkt på eller kendte til.

Du finder den HER

Familieklub København 4

Anbefaling 2

Er simpelthen efterårsferie billetter. Du kan læse mere om konceptet feriebilletter for børn i mit indlæg HER. Og så snart der kommer info ud omkring hvilke centre der har billetterne i efterårsferien, så putter jeg det ind i min oversigt HER (som opdateres hver skoleferie).


Glædelig efterårsferie