8. april 2013

Windows AppsMen hvad så med apps til min Windows Phone??

Det spørgsmål har jeg heldigvis ikke fået stillet endnu... For ja, udvalget af Windows Phone er ikke det største i verden. Og jeg har ikke nogen telefon eller tablet (selvom om en Surface da ku være meget sjovt at prøve) der kører Windows, så jeg har ingen mulighed for at teste dem.

Derfor er det desværre ikke de store anbefalinger jeg kan komme med til dig, hvis du har en Windows Phone og et barn som du gerne vil finde nogle apps til.

Her er et link til deres danske:
Jeg kunne godt have lyst til at prøve:

Find flere apps til Windows Phone hos WindowsPhoneParent, der udelukkende anmelder og organiserer disse apps.

Foto fra www.UnknownMami.com

En fordel ved Windows Phone (8) er dog at der findes en feature der hedder Kid's Corner. Kid's Corner er et separat skrivebord, som man kommer til ved at swipe til venstre fra låse skærmen. Det fungerer lidt på samme måde som når man har forskellige brugere på sin PC og er på den måde et af de mest efterspurgte features til iPad. Den voksne vælger hvilke apps barnet skal have adgang til i Kid's Corner, hvis barnet tapper på en reklame i en app bliver barnet ikke sendt videre, der kan ikke downloades apps eller laves In-App-Purchase, ligesom der ikke kan foretages opkald eller sendes smser, barnet kan heller ikke komme over på den voksnes skrivebord. 
Som sagt har jeg ikke haft mulighed for at prøve det, men hvis du har en Windows Phone, så følg setup guiden her.

Men hvad så med apps til min Android - klik her
Men jeg ville bare have apps til min iOS/Apple/iDevice - se nærmest alle mine andre indlæg om apps - klik her