20. august 2013

Vind VIP

Det seneste indlæg på bloggen handlede om, hvordan vi fik får fat i billigt, og i nogle tilfælde ligefrem gratis, legetøj til vores børn. Se indlægget her.

Det er ikke kun legetøj vi ofte køber brugt. Børnetøj er en kæmpe udgift, hvis man synes det hele skal være nyt. Jeg har købt rigtig meget af Bjørn og Cleo's tøj på Trendsales. Der er konstant så meget børnetøj til salg, at jeg mere eller mindre altid kan finde det jeg leder efter.

Mit eget tøj sælger jeg tit på Trendsales. Men det er faktisk sjældent, at jeg selv sælger noget af børnenes tøj igen, da vi jo syr navn i alt tøj (se indlægget her), slider det godt og låner glædeligt ud til andre. Hvis jeg får købt noget tøj, eller vi får noget i gave, som slet ikke fungerer for os så sælger jeg det inden det når det har været på en gang eller 2.


Trendsales har nu været så søde at sponsorere en give away her til bloggen :)
Ved at tilmelde dig i Rafflecopter nederst i dette indlæg deltager du i lodtrækningen, med så mange lodder du ønsker (hvis du ikke ved hvordan du bruger Rafflecopter, så ser her).
Tirsdag d.10. September trækker jeg en vinder. Og hvad får vinderen?

Vinderen får simpelthen:
90 dage som VIP bruger + 25 klip til Trendsales (samlet værdi 427kr)

Når man er VIP bruger kan man blandt andet; oprette ligeså mange annoncer som man ønsker, forlænge annoncer, se hvor mange der kigger på ens annoncer, få 6 billeder på hver annonce og sælge eget design/butik/lager/produktion. Klippene kan man bruge til at fræmhæve sine annoncer; større overskrift, farver, fremhævninger og bedre placering i søgeresultaterne.

a Rafflecopter giveaway

I indlægget her kan du også se nogle af de ting vi lige nu har til salg eller find mig på Trendsales - mit brugernavn er: gmaria.

Held og lykke!